Pages

30 octombrie 2010

PowerColor Radeon HD 6800 | Stiri IT


PowerColor Radeon HD seria 6800 iese din laboratoare pentru o sedinta foto


AMD lanseaza ultima generatie de placi video, Radeon HD 6800, ce sunt concepute sa fie "placile video perfecte" pentru gameri inraiti si care ofera performante cu 30 % mai ridicate decat placile grafice concurente, datorita celei de-a doua arhitecturi AMD - compatibile cu DirectX 11.
Matt Skynner, vicepresedinte si manager general al GPU Division, AMD, a declarat:


"AMD este lider in ceea ce priveste cota de piata pe segmentul  DirectX® 11. Prin intermediul strategiei noastre de poziţionare şi a apropierii de standardele deschise, am reuşit să oferim gamerilor cea mai bună experienţă posibilă. Astăzi, efortul nostru în dezvoltarea segmentului de gaming continuă prin introducerea a ceea ce noi credem ca este de departe cea mai bună serie de plăci grafice, gama AMD RadeonTM HD 6800. Cu performanţe de gaming excepţionale, caracteristici de neegalat ce includ suport pentru jocuri DirectX® 11, tehnologiile AMD Eyefinity, AMD Accelerated Parallel Processing, şi multe altele, seria AMD Radeon HD 6800 va determina pasionaţii de jocuri de pretutindeni să-şi dorească o grafică RadeonTM în sistemul lor."


Totodata, Miercuri, 20 octombrie, echipa AMD Romania au prezentat in premiera in Europa, noile placi video din seria Radeon HD 6800, precum si tehnologiile aferente lor. Cu aceasta ocazie, participantii au avut posibilitatea sa testeze tehnologia AMD HD3D, prezentata pe un set de echipamente Panasonic 3D Full HD, care garanteaza cele mai clare imagini pentru evenimente sportive, filme si jocuri.
Datorita tehnologiei AMD Eyefinity, folosita la placile grafice Radeon HD 6800, experienta vizuala este extinsa la o configuratie multi-display,accesibila,flexibila. Aceasta tehnologie continua sa fie cea mai buna solutie multi-display de pe piata, oferind o diversitate in privinta configurarii si compatibilitatii monitoarelor.

Cateva imagini AMD Radeon HD 6800: 








.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu