Pages

11 noiembrie 2010

Call of Duty: Black Ops - Prestige Edition - | - Game Review

Call of Duty: Black Ops | Game Review


Actiunea jocului Call of Duty Black Ops se desfasoara incepand cu cel de-al doilea Razboi Mondial si pana in prezent. Doua personaje principale vor participa la conflicte bazate pe evenimente reale folosind arme neconventionale. Din Cuba in regiunea arctica si in jungla din Vietnam, Call of Duty Black Ops are o grafica cinematica uimitoare si gameplay-ul intens care te `arunca` chiar in inima actiunii.
Activision a trimis sol (diez) sa ne transmita urmatorul mesaj: Masinuta de spionaj radiocomandata RC-XD cu care ne vom putea distra in joc va putea fi achizitionata si in realitate odata cu pachetul Call of Duty: Black Ops – Prestige Edition.
Urmasul spiritual al ochelarilor nightvision inclusi in editia Prestige a jocului Modern Warfare 2 anul trecut – masinuta RC-XD - poate fi ghidata la o distanta de pana la 60 de metri fata de transmitator. Cea mai interesanta parte este ca aceasta masinuta transmite in timp real atat imagini color cat si sunet, gratie minicamerei video si a microfonului instalat pe masinuta. Imaginile pot fi vizualizate in direct pe transmitator, multumita ecranului TFT color de 2” cu rezolutie de 220 x 176.
In afara de masinuta, Prestige Edition contine si tot ceea ce inseamna Hardened Edition, adica editia limitata in care gasim o medalie Black Ops limited edition, imbracaminte pentru avataruri de PS Home sau XBox Live si patru harti destinate jocului in mod cooperativ (probabil vor aparea si ca DLC). Discul si componentele Hardened Edition sunt stocate intr-o carcasa metalica SteelBook.
Prin urmare, daca iti plac editiile de colectie, poti cumpara:
- Hardened Edition la un pret care in SUA e 80$
sau
- Prestige Edition care este 150$. Si consta practic in Hardened Edition + masinuta teleghidata.
Probabil pentru Europa preturile vor fi tot 80 si 150. Euro.
Din pacate numai variantele de Xbox360 si PS3 au editii Hardened si Prestige. PC-ul are parte doar de editia standard.
Cat de fraier trebuie sa fii ca publisher incat sa nu lansezi versiuni de colectie pentru PC, unde acestea cu siguranta s-ar vinde bine? Oamenii gandesc asa: versiunea standard o gasesti pe torrente, dar medalia si masinuta…


Game review video

Video:





Prestige Edition Trailer:



Prestige Edition Unboxing

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu