Pages

16 noiembrie 2010

Need For Speed: Hot Pursuit

Iata ca nu a trecut anu’ si EA a mai lansat un titlu marca NFS, botezat banal Hot Pursuit.Cum ma Hot Pursuit? Jocul asta parca aparuse in 1900 toamna si avea si o a doua parte. Da! Dar acum prin tehnica intoarcerii la origini “constructrul” canadian spera sa scoata franciza din mocirla si sa mai atraga fonduri de la veterani. Yeah right, stati pe aproape.Bun, deci povestea jocului incepe cam asa: a fost o data un NFS fara poveste.
Da mon cher, Hot Pursuit nu are poveste ca si predecesorii cu acest label. Te urci in masina si incepi urmarirea vitezomanilor (daca esti cop) sau fugi cat te tin cauciucurile daca esti inculpat, bai! Cu alte cuvinte la acest capitol nu avem ce puncta. Trecem peste si ajungem la gameplay. Aici’sea lucrurile stau binisor.
Daca ar fi sa rezumam experienta oferita intr-o propozitie: un fel de aspargilius enchant-at cu elemente de Burnout: Paradise si Blur. Iei pate la urmariri cu vum-vum pretunate, modificate biologic cu puteri. Sa fim totusi optimisti si sa vedem partile pozitive ale titlului: masinile licentiate realizate in cel mai mici detaliu. Am zis partile? Imi cer scuze, vroiam sa spun partea. In afara de masini si urmariri nu e nimic de admirat. Controlul este arcade pur sange, grafica Most Wanted cu un pixel shader in plus soundtrack-ul sters si cam atat.
Si atunci va intrebati poate de ce a trebuit lansat un nou NFS. Cum dragilor de ce? Pentru bani. Dupa esecul TOTAL incasat in freza cu World baietasii EA trebuie sa-si mai peticeasca conturile putin ca sunt pe pierdere. In ritmul asta o sa atinga performante neasteptate: 4 NFS-uri scoase intr-un an. Mai e putin pana acolo. Eu imi rezerv dreptul sa pun eticheta de joc slab, fara inovatii recomandat celor care nu au o alternativa. Sfatul meu: incercati sa va dati cu Loganul prin poligon ca e o experienta mult mai incitanta decat tentativa asta de joc.
Va las pe voi sa decideti daca merita sa-l aveti in colectie....AICI
                                                          TRAILER

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu