Pages

11 noiembrie 2010

Sony vine impotriva Microsoft Xbox si Nintendo WII cu "MOVE"

Începând de astăzi consola de jocuri Sony Playstation 3 Slim Move cu harddisk de 320GB este disponibilă în toată țara împreună cu sistemul format din Motion Controller și Eye Camera. Pasionații de jocuri care doresc să încerce un alt mod de control al personajelor au posibilitatea de a se deplasa la unul din magazinele partenere Sony. Noul controler capturează și analizează mișcările utilizatorului pentru a oferi o reacție rapidă a personajului. PlayStation Move suportă o varietate de jocuri fie că vorbim de simulatoare sportive au de jocuri de acțiune.
Player-ul Blu-Ray încoporat a reprezentat încă de la început punctul forte al PS3. Acesta redă filme FullHD 1080p și oferă posibilitatea vizionării lor pe un televizor dotat cu intrare HDMI. De altfel adevăratele posibilități ale consolei sunt puse în valoare atunci când aceasta este conectată la un televizor cu diagonala mare ce dispune de rezoluția 1920×1080. Câteva jocuri compatibile pe deplin cu sistemul Motion Controller + Eye Camera sunt: Kung Fu Fighter, Sports Championship și Start the Party, fiecare dintre ele având un preț de 179.99 lei.
Noua consola Sony Playstation 3 Slim Move cu harddisk de 320GB poate fi găsită în magazinele: Domo, Altex, Emag.ro, Flanco, Real, Media Galaxy la prețuri ce pornesc de la 1.589 lei cu TVA.
                                                           UNBOXING
                                                     MOVE UNBOXING
                                                Pret PlayStation 3 320GB
                                                      MOVE pentru PS3
                                                 Navigation Controller PS3


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu