Pages

12 noiembrie 2010

Windows 7 Service Pack 1 Release Candidate

Versiunea Release Candidate a Service Pack 1 pentru Windows 7 tocmai ce si-a facut aparitia si este disponibila, in mod legal, pentru download pe blogul Windows, incepand de ieri. 
SP1 RC pentru Windows 7 cuprinde toate update-urile lansate pana acum prin Windows Update, adunate intr-un singur pachet la care se adauga unele imbunatatiri de virtualizare si pentru utilizarea de la distanta a computerului.In principal, pachetul va actualiza PC-urile pe care au instalat sistemul de operare Windows 7, mai ales daca acestea nu au avut functia auto-update pornita. Printre cele mai importante noi functii aduse de Windows 7 Service Pack 1 Release Candidate se numara Dynamic Memory si RemoteFX.
Alaturi de SP1 RC pentru Windows 7, s-a lansat si un Service Pack pentru Windows Server 2008 R2, platforma dedicata serverelor.Cei de la Microsoft au declarat ca ne putem astepta ca versiunea finala a Service Pack 1 pentru Windows 7 sa apara in primele luni ale anului 2011, desi nu au anuntat o data oficiala a acestei lansari. 
Sursa : Windows Blog

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu