Pages

03 decembrie 2010

Alienware foarte "ieftin"


Alienware este un brand renumit datorita sistemelor de gaming pe care le produce. Dar Alienware si-a castigat faima si prin pretul urias pe care trebuie sa-l platesti daca vrei sa ai cel mai tare sistem de gaming din bloc…
Cand laptopurile au inceput sa impinga desktopurile afara din scena, Alienware si-a intreptat atentia catre sistemele portabile. Evident ca laptopurile Alienware numai portabile nu erau, cantarind aproape cat un desktop.
Dar lucrurile s-au mai schimbat si astazi va prezentam un laptop Alienware portabil, puternic si la un pret relativ modest (pentru un Alienware).
M11X este primul laptop din oferta Alienware cu ecran de 11 inch. Alienware a umblat putin si la pret: sub 4000 RON (comparativ cu M17Xcare costa aproape 16000 RON).
Alienware M11x are procesor Intel CoreTM2 Duo SU7300 (1300 MHz), harddisk de 500GB (7200 rpm), memorie RAM 4GB DDR si doua placi video: una integrata si una nVIDIA (GT 335M). Placa video integrata este folosita atunci cand nu te joci si astfel ai o autonomie de peste 6 ore. Cand te joci intra in scena placa video nVIDIA GT 335M care iti omoara acumulatorul dar ruleaza in conditii bune jocuri pretentioase.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu