Pages

11 noiembrie 2010

Sony vine impotriva Microsoft Xbox si Nintendo WII cu "MOVE"

Începând de astăzi consola de jocuri Sony Playstation 3 Slim Move cu harddisk de 320GB este disponibilă în toată țara împreună cu sistemul format din Motion Controller și Eye Camera. Pasionații de jocuri care doresc să încerce un alt mod de control al personajelor au posibilitatea de a se deplasa la unul din magazinele partenere Sony. Noul controler capturează și analizează mișcările utilizatorului pentru a oferi o reacție rapidă a personajului. PlayStation Move suportă o varietate de jocuri fie că vorbim de simulatoare sportive au de jocuri de acțiune.
Player-ul Blu-Ray încoporat a reprezentat încă de la început punctul forte al PS3. Acesta redă filme FullHD 1080p și oferă posibilitatea vizionării lor pe un televizor dotat cu intrare HDMI. De altfel adevăratele posibilități ale consolei sunt puse în valoare atunci când aceasta este conectată la un televizor cu diagonala mare ce dispune de rezoluția 1920×1080. Câteva jocuri compatibile pe deplin cu sistemul Motion Controller + Eye Camera sunt: Kung Fu Fighter, Sports Championship și Start the Party, fiecare dintre ele având un preț de 179.99 lei.
Noua consola Sony Playstation 3 Slim Move cu harddisk de 320GB poate fi găsită în magazinele: Domo, Altex, Emag.ro, Flanco, Real, Media Galaxy la prețuri ce pornesc de la 1.589 lei cu TVA.
                                                           UNBOXING
                                                     MOVE UNBOXING
                                                Pret PlayStation 3 320GB
                                                      MOVE pentru PS3
                                                 Navigation Controller PS3


Tu esti controller-ul !!! "KINECT" | Stiri IT

Microsoft lanseaza mult-asteptatul Kinect, add-on-ul pentru Xbox 360. Kinect (mai vechiul Project Natal) se conecteaza la consola Xbox pentru ca utilizatorul sa poata controla jocurile video prin gesturi, miscari si comenzi vocale. Publicitate Dispozitivul, care se comercializeaza pe site-ul oficial al companiei la suma de 150 dolari, dar si in circa 30.000 de magazine din Statele Unite, consta intr-o camera 3D care dispune de doi senzori de miscare 3D si de un microfon .
Si bineinteles ca am gasit pentru voi cei care ma vizitati un pret pe masura  "AICI"

                                               UNBOXING VIDEO:
                        Cateva jocuri si preturi in link-urile de mai jos :
                                      Your Shape Fitness Evolved
                                             Fighters Uncaged
                                                 MotionSport

EVGA GTX 580 Call of Duty Black Ops Edition | Stiri IT
EVGA lanseaza astazi o noua placa video speciala NVIDIA GTX 580 "Black Ops Edition"  care tine pasul cu tema jocului destinata fanilor genului.
EVGA GTX 580 Call of Duty : Black Ops Edition (PN:015-P3-1583-AR) este un pachet special care contine o placa video deja overclock-ata din fabrica,
un poster cu tematica jocului si bineinteles o copie a celebrului joc. Placa video are viteza pe ceas de 797Mhz , 1594Mhz pe nuclee CUDA si 4050Mhz pe
memorie care este binteles GDDR5. Modelul de referinta NVIDIA a GTX 580 are viteza pe ceas 772Mhz , 1544Mhz pe nuclee CUDA si 4008Mhz pe memorie.

EVGA GTX 580 Call of Duty: Black Ops Edition se poate gasi in magazine de specialitate la pretul de 519.99 dolari.

3D Mark 2011: Despre | Stiri IT


3D Mark 11  |  Stiri IT3DMark 11 este cea mai recenta versiune a benchmark-urilor pentru masurarea performantei 3D  in grafica de PC-uri. 3DMark 11 foloseste ca nativ motorul grafic DirectX 11 proiectat pentru a face utilizarea pe scara larga pentru toate caracteristicile noi în DirectX 11, inclusiv tessellation, calculeaza shadere si multi-threading. 3DMark 11 este cel mai bun mod de a testa sarcinile în mod consecvent si fiabil ale DirectX 11.

Call of Duty: Black Ops - Prestige Edition - | - Game Review

Call of Duty: Black Ops | Game Review


Actiunea jocului Call of Duty Black Ops se desfasoara incepand cu cel de-al doilea Razboi Mondial si pana in prezent. Doua personaje principale vor participa la conflicte bazate pe evenimente reale folosind arme neconventionale. Din Cuba in regiunea arctica si in jungla din Vietnam, Call of Duty Black Ops are o grafica cinematica uimitoare si gameplay-ul intens care te `arunca` chiar in inima actiunii.
Activision a trimis sol (diez) sa ne transmita urmatorul mesaj: Masinuta de spionaj radiocomandata RC-XD cu care ne vom putea distra in joc va putea fi achizitionata si in realitate odata cu pachetul Call of Duty: Black Ops – Prestige Edition.
Urmasul spiritual al ochelarilor nightvision inclusi in editia Prestige a jocului Modern Warfare 2 anul trecut – masinuta RC-XD - poate fi ghidata la o distanta de pana la 60 de metri fata de transmitator. Cea mai interesanta parte este ca aceasta masinuta transmite in timp real atat imagini color cat si sunet, gratie minicamerei video si a microfonului instalat pe masinuta. Imaginile pot fi vizualizate in direct pe transmitator, multumita ecranului TFT color de 2” cu rezolutie de 220 x 176.