Pages

20 noiembrie 2010

A sosit si 3DMARK 11

Futuremark a anuntat astazi ca 3DMark 11, cea mai recenta versiune de reper a industriei standard pentru grafica 3-D in timp real, va fi lansat pe 30 noiembrie. 3DMark 11 Advanced Edition la pretul de 19.95 dolari poate fi precomandat azi de la http://www.3dmark.com/. Futuremark a actualizat site-ul 3DMark pentru a evidentia caracteristicile  exclusive In editia Advanced si a lansat un nou trailer pentru pre-preview care arata Imbunatatiri grafice In Deep Sea si scenele High Temple. O selectie de noutati  Inainte si dupa capturi de ecran demonstreaza iluminarea  si alte efecte volumetrice create cu DirectX 11.

Noul trailler 3DMark 11 pre-comandat afiseaza o serie de Imbunatatiri de la clipuri video demo publicate anterior de produsul  In curs .Scena Deep Sea include acum efecte de particule In apa ca submersibile,exploreaza fundul marii descopera un submarin scufundat in al doilea razboi mondial. .In scena High  Temple frunzisul este acum animat si exista schimbari de lumina la apusul soarelui pe misteriosul templu.
3DMARK 11 BASIC EDITION – Gratuit, valabil de la 30 Noiembrie
-          Testeaza performanta calculatorului prestabilit
-          Demo audio si video setat la 720p
-          Rasfoieste , cauta si compara rezultate online
-          Stocheaza un rezultat online

3DMARK 11 ADVANCED EDITION - $19.95 – Pre-comanda acum
-          Nivel de inceput a testului prestabilit
-          Test de performanta al pc-ului
-          Test extrem al pc-ului
-          Setari personalizate ale testului
-          Demo audio si video cu rezolutii personalizate
-          Repetari ale testului pentru a verifica stabilitatea
-          Rasfoieste , cauta si compara rezultate online
-          Stocari nelimitate ale rezultatelor online
-          Ascunderea rezultatelor de public.


                          Un mic rezumat video

Va este frica de monstrii??

NVIDIA a uimit pe toata lumea acum ceva timp cu GTX 580. Acest GPU a ajuns lider foarte usor in fata lui GTX 480 oferind multe avantaje ca de exemplu puterea consumata / performanta cu circa 30% mai buna decat predecesorul sau. Bineinteles ca NVIDIA coace ceva si anume un nou produs mult asteptat si vorbit pe la colturile magazinelor de specialitate DUAL GF 110.Spre uimirea tuturor NVIDIA are deja un prototip si mai presus de toate e pe un singur PCB , are si 3 porturi DVI pentru ca trebuie sa fie "gata" pentru 3D Vision Surround. Ca de final trebuie sa
mai adaug un aspect , placa video poate avea 3GB memorie (1.5GB pentru fiecare GPU) insa nu ne putem da seama de BUS. Placa video este alimentata de 2 "8-pin PCI-E" si este compatibila 2-way SLI. Un adevarat mostru care poate avea numele de GTX 595.