Pages

17 ianuarie 2011

Saphire si Intel Colaboreaza

Sapphire este cel mai important partener al celor de la AMD. Si desi se concentreaza pe integrarea de placi video Radeon si placi de baza AMD, nu este un partener exclusiv. Nu multi stiu dar ei au deja placi de baza destinate procesoarelor Intel. Insa de ceva timp nu au mai prezentat noi modele, ramanand la vechiul LGA775. Asta pana acum.
Cand au realizat si infatisat doua noi placi, construite in jurul chipset-urilor X58 si P67, ambele solutii high end: Pure Black X58 si Pure Black P67 Hydra. Prima este destinata platformei LGA1366, si vine cu trei slot-uri PCI-E 16x, dual bios, port-uri SATA 600 si USB 3.0, eSATA, multiple LED-uri de diagnostic, Bluetooth 2.1 si optiuni extensive de overclocking. Din pacate SLI-ul nu este suportat, Sapphire neavand acces la aceasta licenta.
A doua este pentru noile Sandy Bridge-uri LGA1155, insa mai intarzie putin pana sa apara pe piata, lansarea fiind programata undeva luna viitoare. Ea integreaza chip-ul Hydra de la LucidLogix, pentru a putea ocoli problema lipsei licentei SLI. Placa are patru slot-uri PCI-E 16x, si revine cu optiuni ca dual bios, port-uri SATA 600 si USB 3.0, eSATA si Bluetooth.
Preturile nu au fost anuntate la nici una dintre placi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu