Pages

02 februarie 2011

DEAD SPACE 2 | Jocuri

Pe data de 25 ianuarie 2011 studiourile Visceral Games, sub umbrela EA Games, au lansat cel de-al doilea titlu al seriei Dead Space . Pentru cei ce nu stiu, vorbim despre un shooter la persoana a treia, ce se petrece intr-un viitor sumbru si indepartat, peste 500 de ani. Si il intruchipam tot pe Isaac Clarke.
Acesta se trezeste intr-un spital psihiatric de pe Titan, una dintre lunile lui Saturn, la trei ani de la ultimele evenimente, fara nici o amintire despre ce s-a intamplat intre timp. Aici are loc o infestare cu necromorfi, in mijlocul careia scapam si noi. De aceasta este responsabil un nou Marker, artefact magic pe care si de aceasta data trebuie sa-l distrugem.
Si asta numai pentru a afla, la final de tot, ca astfel de obiecte au fost construite in toate lumile, si sunt gata sa fie declansate. Stilul de joc este acelasi, toate elementele shooter-ului fiind integrate perfect, in costum sau holograme. Dar acum primim si multiplayer, unde o echipa de patru oameni trebuie sa completeze un obiectiv arbitrar, iar patru necromorfi incearca sa-i opreasca.
Grafica a fost putin ameliorata fata de acum doi ani si trei luni, dar foloseste acelasi motor, avand implicit aceleasi cerinte. Minimul necesar ar fi un procesor la 2.8 GHz, 1 GB de RAM, 10 GB pe HDD, si placa video GeForce 6800 sau Radeon X1600Pro cu 256 MB memorie.
Jocul a fost lansat simultan pe PC, Xbox 360 si PS3, la pretul uniform de mare de 60 $. Despre un demo nu poate fi vorba, asa ca ramane trailer-ul oficial mai jos.


                                                                   TRAILER


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu