Pages

24 ianuarie 2011

Need For Speed Shift 2

Dupa ce acum 2 luni debia aparuse Need for Speed Hot Pursuit, cei de la EA Games ne aduc Need For Speed Shift 2 Unleashead. Putem spera la ceva cu adevarat impresionant asa ca ar trebui sa ne pregatim volanul, gamepadurile sau tastaturile pentru a putea experimenta acest joc. Data de lansare este 24 martie pentru Europa si 29 martie pentru Statele Unite. Cei care precomanda jocul de pe site-ul oficial vor primi 3 masini in plus fata de versiunea standart. Cele 3 masini sunt Nissan Silvia spec.R Aero (S15), Alfa Romeo Giulietta QV si Lamborghini Murcielago LP-640. Jocul va fi disponibil pe PC si consolele de ultima generatie.


                                                                      




                                                                        VIDEO

Detalii despre iOS 4.2




Acum doua zile am scris despre lansarea iOS 4.2 care aduce o serie de noi caracteristici picante si foarte utile. Astazi am sa va detaliez cateva dintre ele, iar in ciuda faptului ca nu posed nici un gadget Apple, sper sa ma descurc ok.

Ce este mai exact iOS 4.2?

iOS este sistemul de operare folosit de Apple pe toate terminalele mobile produse si comercializate. Versiunea 4.2 este cea mai noua din seria iOS si cea mai avansata din punct de vedere al stabilitatii, programarii si a softurilor integrate in ea.
Exista o serie de terminale mobile existente pe piata ce pot face update la acesta versiune fara probleme. Aceste terminale sunt:
  • iPhone – generatiile 3G, 3GS si 4
  • iPod Touch – generatiile 2, 3 si 4
  • iPad (toate modelele)

Cum se face update?

Pentru efectuarea update-ului la versiunea iOS 4.2 este necesara conectarea terminalului respectiv la un computer. E foarte simplu, nu ai nevoie decat de iTunes pentru descarcarea necesara. Iar pentru a ii elucida pe toti cei care au inteles gresit, acest update este gratuit si vine cu o multume de softuri incluse.

Cateva optiuni interesante

Multitasking-ul sa fie disponibil pe iPad fara a ii incetini eficienta sau durata de viata a bateriei. Acum poti deschide mai multe aplicatii fara bataie de cap. Te poti juca, naviga pe internet sau chiar un pic din ambele fara a fi nevoit sa inchizi aplicatiile.
Folders va permite o mai buna organizare a folderelor si aplicatiilor prin adaugarea posibilitatii de drag and drop direct in meniul terminalui. Astfel va puteti organiza mult mai eficient folderele si aplicatiile pentru un acces mult mai rapid.
AirPrint faciliteaza prin simplitatea cu care poti printa un email, o fotografie, un document sau chiar o pagina web chiar de pe terminalul tau. Aceasta aplicatie este capabila sa folosesasca tehnologia wireless si bluetooth  pentru a se conecta la o imprimanta compatibila. Totul devine mai simplu fara drivere si cabluri!
AirPlay permite conectarea prin intermediul wireless a terminalelor Apple la Apple TV . In acest mod poti urmarii direct pe televizor (Apple TV) streamul venit de la  iPad, iPhone sau iPod. Deci practic te poti uita la filme si asculta muzica pe tv si sistemele tale audio fara a fi nevoie de cabluri.
Inca o aplicatie foarte interesatanta este Find my iPhone. Aplicatia este capabila sa iti urmareasca prin gps pozitia telefonului iar prin intermediul MobileMe poti afisa pe ecranul terminalului un mesaj urmat de un sunet de alarma timp de 2 minute. Deasemenea poti activa blocarea telefonului de la distanta cat si o stergere totala a datelor.


Cunoscutele jocuri video Guitar Hero si DJ Hero sunt gata sa le ofere fanilor lor melomani o experienta de pomina datorita noului continut disponibil pentru download.
Dezvoltate de Activision Publishing, jocurile le dau acum fanilor posibilitatea de a interpreta cele mai noi hituri lansate de Lady Gaga, Pussycat Dolls, Rihanna, Duran Duran sau Maroon 5, reunite in albumele “Pop 1 Track Pack” si DJ Hero Dance Party Mix Pack, care tocmai s-au adaugat in bibliotecile muzicale ale celor doua jocuri. Printre noutati se numara melodia “Just Dance” interpretata de Lady Gaga, single-ul lui Maroon 5 “This Love” si hitul “Fireflies” semnat Owl City, precum si cateva mixuri, precum “Poker Face” de Lady Gaga mixat cu “Girls On Film” de Duran Duran sau beat-ul din piesa “Buttons” al formatiei Pussycat Dolls mixat cu “S.O.S.”-ul Rihannei. Albumele Pop 1 Track Pack si DJ Hero Dance Party Mix Pack vor fi disponibile pentru consolele Xbox 360(R) pentru 440 puncte Microsoft, PLAYSTATION 3 (la 5,5$) si Wii (550 puncte Wii) si toate piesele de pe album vor fi lansate si ca single-uri downloadabile contra cost – de exemplu, la 1,99$ fiecare, pentru PLAYSTATION 3, 160 puncte Microsoft in cazul Xbox 360(R) sau 200 puncte Wii fiecare pentru consolele Wii. Mai multe informatii despre Guitar Hero si lista melodiilor disponibile gasiti pe www.guitarhero.com.

Seria mobila 500 de la NVidia

NVIDIA anunță noile chipset-uri grafice GeForce 500M concepute pentru notebook-urile cu Sandy Bridge. Variantele GeForce GT 540M, GeForce GT 550M şi GeForce GT 555M vor fi recomandate utilizatorilor ce doresc o performanță superioară în timp ce pentru segmentul mainstream sunt oferite modele GeForce GT 520M şi GeForce GT 525M.
Tehnologia NVIDIA Optimus, care a fost anunţată acum mai bine de un an, este acum disponibilă în peste 80% dintre notebook-urile dotate cu unităţile GeForce 500M.
Unităţile GeForce 500M vor fi disponibile în câteva dintre cele mai performante notebook-uri ce vor fi lansate în 2011.

ASUS Maximus IV Extreme


ASUS a lansat astăzi Maximus IV Extreme, cea mai nouă placă de bază Republic of Gamers bazată pe chipset-ul Intel P67.
Maximus IV Extreme duce mai departe tradiția ASUS ROG privind versatilitatea și performanțele extreme. Platforma este livrată cu o gamă largă de aplicații care le conferă utilizatorilor abilitatea de a supratacta sistemul la maximum într-un mod rapid și eficient.
Tehnologia ASUS ROG Connect a fost îmbunătățită cu GPU TweakIt. Grație acesteia, utilizatorii au o nouă alternativă la modificarea din BIOS a setărilor pentru procesor și placa video. Ei pot stabili acești parametri prin intermediul unui alt PC conectat pe un port USB dedicat.
Dacă lucrurile nu merg cum ar trebui, setările BIOS-ului vor putea fi restaurate prin USB BIOS Flashback sau depanate cu ajutorul lui RC Poster și al LED-urilor amplasate pe placa de bază. Printre aplicațiile incluse se numără și ROG EFI BIOS, care permite accesul la setările din BIOS cu ușurința navigării prin sistemul de operare. Interfața arată toate plăcile grafice și modulele de memorie detectate, iar setările BIOS pot fi salvate pe un drive USB prin apăsarea tastei F12. Facilitatea ROG iDirect permite supratactarea sistemului prin intermediul unui iPhone sau iPad, iar RC Bluetooth este destinat altor telefoane inteligente.
Îmbogățită cu cele mai recente tehnologii, incluzând aici noile chipset-uri Intel P67, sloturile dual-channel pentru memorii DDR3 2400 MHz (O.C.), două porturi de rețea Intel Ethernet Gigabit, zece porturi USB 3.0 și patru porturi SATA 6Gb/s, Maximus IV Extreme este pregătită să încânte orice utilizator avansat.

Monitor 3D inclus in pachet

NVIDIA și Lenovo au anunțat la CES 2011 un nou sistem pentru jocuri dotat cu tehnologia NVIDIA 3D Vision căreia i se alătură un monitor cu capabilităţi 3D de la Lenovo. Sistemul IdeaCentre K330, dezvoltat de Lenovo, utilizează unitatea de procesare grafică NVIDIA GeForce GTX460.
Monitorul 3D Lenovo L2363d are o diagonală de 23 de inci și rezoluție full-HD (1920 x 1080). Pe ramă sunt montate două camere web ce pot prelua imagini 3D astfel încât utilizatorul poate efectua apeluri video 3D. Vizionarea imaginilor 3D este posibilă datorită ochelarilor și a tehnologiei NVIDIA 3D Vision.