Pages

16 noiembrie 2010

007 BLOOD STONE

Daniel Craig este de aceasta data actorul virtual care il portretizeaza pe faimosul agent 007 iar povestea se invarte in jurul unei conspiratii internationale, ce a adus in mainile unui inamic necunoscut inca, armele chimice ale Marii Britanii. Misiunea celebrului agent este sa gaseasca de aceasta data un cercetator disparut, cautare ce il va plasa in variate locatii pe glob. In timpul acestei misiuni, ce nu duce lipsa de secvente pline de actiune, actori vocali reusesc sa surprinda emotia si disperarea personajelor, dar si  motivele din spatele acestei conspiratii. Iar la final agentul va cuceri si fata Bond din fiecare joc de pana acum.
Grafica arata foarte bine, cu toate ca nu are cerinte de sistem prea ridicate dupa standardele actuale. Minim ar fi nevoie de un procesor dual core la 2 GHz, 1 GB de RAM, 12 GB pe HDD, si placa video GeForce 7600 sau Radeon X1650 cu 256 MB memorie. Iar recomandat ar fi un CPU dual core la 2.9 GHz sau quad core, 2 GB de RAM, tot 12 GB pe HDD, si placa video GeForce GTS 240 sau Radeon HD 3870 cu 512 MB.


Avand in vedere ca in acelasi timp a fost eliberat Golden Eye 007 pe Wii, acesta avand si el la randul sau multiplayer, fratele sau mai mare in rezolutie HD trebuia sa aiba si el parte de o componenta Online. Astfel, Blood Stone introduce un soi de multiplayer bazat pe obiective si abordare strategica, in care 16 jucatori, fie MI6 fie mercenari, se pot infrunta. Acest nou mod axat pe colaborarea intre jucatori impinge echipa sa colaboreze pentru a completa misiunea.

Demo din pacate nu exista dar un review video tot v-am gasit....

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu